Navigátor
Neptun.Net – Egységes Tanulmányi Rendszer

Neptun.Net – Egységes Tanulmányi Rendszer


A Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem az SDA Stúdió Kft. által kifejlesztett Neptun.Net, Egységes Tanulmányi Rendszert használja.
A programot azon céllal fejlesztették ki, hogy teljes körű informatikai támogatást nyújtson a intézményünknek ahhoz, hogy hatékonyan megfeleljen a szervezeti és gazdasági kihívásoknak, megtartsa és erősítse piaci szerepét, valamint eredményesen vehesse fel a versenyt a felsőoktatási piacon lévő versenytársaival is.
A Neptun.Net rendszer egyetemünk tanulmányi és pénzügyi adminisztrációját, oktatási, oktatás-szervezési feladatainak regisztrálását és információs rendszerét látja el, olyan megoldásokat nyújtva, melyek által könnyebbé és hatékonyabbá válhatnak intézményünk  mindennapjai. Továbbá lehetőséget biztosít arra, hogy az egyetem dolgozói, az oktatók és a hallgatók minél szélesebb körben kihasználhassák a legkorszerűbb informatikai megoldásokra épülő adminisztráció és oktatás előnyeit.
Az SDA Stúdió Kft. által kifejlesztett program egy komplex tanügyi rendszer, mely a felsőoktatási intézményekben általánosan használható, alakítható formájú, és paraméterezhetőségének köszönhetően figyelembe veszi egyetemünk egyéni sajátosságait is.
Bővebb felvilágosítást a programról az egyetem titkárságán kérhetnek.


Naptár

© copyright UAT 2018
created by Smartsoft