Navigator
Ultimul clopoţel a sunat pentru Promoţia 2008
2008-06-02

 

     Vineri, 30 mai 2008, la Universitatea de Artã Teatralã s-a serbat Festivitatea Ultimului Clopoţel. în acest an, pentru prima datã, au absolvit douã promoţii, cei cu sistem Bologna şi cei cu patru ani. Astfel, am avut douã clase de actorie, una de actorie - mânuitori de pãpuşi şi marionete, una de regie şi una de teatrologie, dar şi clasa de masterat - specializarea vorbire şi limbaj în artele spectacolului.
     Manifestãrile au început la ora 10.00, în curtea Universitãţii, unde am luat parte la un recital de muzicã simfonicã în interpretarea studenţilor Facultãţii de Muzicã.
Festivitatea a continuat cu un moment emoţionant, unic în viaţã, ultima orã în Universitate, în calitate de studenţi, orã petrecutã cu îndrumãtorii de an.
     La ora 12.00, pãrinţi, prieteni, colegi, profesori, absolvenţi, toţi s-au întâlnit în sala Studio pentru Festivitatea propriu-zisã a Ultimului Clopoţel. Odatã ce acesta a sunat pentru ultima oarã, absolvenţii au ştiut cã nu mai sunt studenţi, ci sunt actori, regizori, teoreticieni ai teatrului.
Au luat cuvântul rectorul Universitãţii, dr. Gáspárik Attila, cancelarul, dr. Sorin Crişan, şefii secţiilor, precum şi reprezentanţii studenţilor.
     Ziua s-a sfârşit cu flori, îmbrãţisãri, mulţumiri, lacrimi de bucurie (ale pãrinţilor), de emoţii (ale studenţilor şi profesorilor) şi o petrecere pe cinste oferitã de rectoratul Universitãţii.

 

Claudia Maior


\"Absolvenţi

 

\"Absolvenţi

 

\"Absolvenţi

 

\"Absolvenţi

 

\"Absolvenţi

 

\"Rector\"

Calendar

© copyright UAT 2019
created by Smartsoft