Navigator
IMPRO SCOTT VISITING TEAM
2013-03-21
IMPRO SCOTT VISITING TEAM 5

În perioada 17 - 25 martie 2013, Universitatea de Arte din Târgu-Mureș este gazda Edinburgh''s College, respectiv a profesorilor Scott Johnston și Steven Wren precum și a celor 16 studenți cu care aceștia au venit la Universitatea de Arte din Târgu-Mureș în cadrul celei de-a cincea ediții a proiectului “IMPRO-SCOTT- VISITING TEAM”.“IMPRO-SCOTT- VISITING TEAM” implică, în desfășurarea sa, pe lângă cei 16 studenți scoțieni (visiting team), studenții Universității de Arte din Târgu-Mureș, atât de la Facultatea de Arte în Limba Română (specializarea arta actorului anul I și anul II – nivel licență, specializarea regie – nivel masterat), cât și de la Facultatea de Arte în Limba Maghiară (specializarea arta actorului anul I – nivel licență, specializarea regie – nivel licență).

În aceste zile au loc ateliere susținute de cei doi profesori, - un atelier Augusto Boal și de improvizație – Scott Johnston și un atelier de canto – Steven Wren

Sâmbătă, 23 martie 2013, ora 12.00, la Teatrul Studio 2.1. (Str. Frunzei)  vor putea fi vizionate rezultatele acestei săptămâni de schimb cultural. 


Raluca Blaga – secretar literar 
Calendar

© copyright UAT 2019
created by Smartsoft