Navigator
UNIVERSITATEA DE ARTE PARTICIPĂ LA FESTIVALUL ȘCOLILOR DE TEATRU „ACTUL 1 SCENA 1‟
2012-06-25
UNIVERSITATEA DE ARTE PARTICIPĂ LA PRIMA EDIȚIE A FESTIVALULUI ȘCOLILOR DE TEATRU „ACTUL 1 SCENA 1‟ DESFĂȘURAT LA BUCUREȘTI

 
Universitatea de Arte din Târgu-Mureș va participa la prima ediție a Festivalului Școlilor de Teatru „Actul 1 Scena 1‟, organizat de Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale‟, București și ArCuB - Centrul de Proiecte Culturale al Municipiului București.
Astfel, marți 26 iunie, ora 15.00, la Sala Atelier (U.N.A.T.C.) se va juca spectacolul-examen „Ce dracu'' se întâmplă cu trenul ăsta? ‟ de Radu Țuculescu, regia Daniela Lemnaru, spectacolul-examen avându-i în distribuție pe studenții-actori ai anului III, specializarea Arta actorului, studii nivel licență: Amelia Toaxen, Georgiana Ghergu, Iulian Săsăran, Renata Fabian, Adelin Ilie, Sergiu Fîrte, Vasile Popescu. 


Timp de șapte zile, studenții Universității de Arte din Tîrgu-Mureș se vor întâlni cu colegii lor de la Universitatea Hyperion, București, Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale", București , Universitatea Dunărea de Jos" din Galați, Facultatea de Arte, Universitatea din Craiova, Facultatea de Litere, Departamentul de Arte, Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu, Departamentul de Artă Teatrală, Academia de Muzică, Teatru si Arte Plastice, Chișinău, niversitatea Babeș-Bolyai, Facultatea de Teatru și Televiziune, Cluj, Universitatea de Arte G. Enescu Iași, Facultatea de Teatru, Universitatea Spiru Haret, Facultatea de Arte, București , Universitatea Ovidius", Facultatea de Arte, Constanța.


În această perioadă, pe lângă programul Festivalului dedicat spectacolelor realizate de studenții-actori, vor avea loc o serie de Masterclass-uri conduse de personalități importante ale lumii teatrale și cinematografice românești: Cătălin Mitulescu, Cristian Mungiu, Cristi Puiu, Tudor Giurgiu, Alexandru Darie, Cristian Tudor Popescu, Marcel Iureș. 


***programul Festivalului poate fi consultat la adresa:Raluca Blaga - Secretar literar (secția română) 

Calendar

© copyright UAT 2019
created by Smartsoft