Navigator
Univesitatea de Arte la Festivalul International de Teatru de la Sibiu
2012-05-23
UNIVERSITATEA DE ARTE VA PARTICIPA LA EDIȚIA DIN ACEST AN 
A FESTIVALULUI INTERNAȚIONAL DE TEATRU DE LA SIBIU


Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, ajuns în acest an la cea de-a XIX-a ediție, este cel mai important eveniment de gen din România și al treilea eveniment de gen din Europa. Iubitorii de teatru pot lua parte în perioada 25 mai 2012- 3 iunie 2012 la peste 300 de evenimente cu participanți din 70 de țări. 


Universitatea de Arte din Tîrgu-Mureș va participa pentru prima oară cu trei spectacole la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu. 


Astfel, în prima zi a Festivalului, vineri, 25 mai 2012, ora 22.00, la CAVAS- Centrul de Cercetări Avansate în Domeniul Artelor Spectacolului, se va juca spectacolul Opera țărănească / Parasztopera de Pintér Béla și Darvas Benedek, regia: Porogi Dorka, spectacol al studenților masteranzi ai Universității de Arte din Tîrgu-Mureș.
Sâmbătă, 26 mai 2012, ora 22.00, la CAVAS - Centrul de Cercetări Avansate în Domeniul Artelor Spectacolului, studenții masteranzi ai Facultății de Arte în Limba Română, vor juca pe scena sibiană spectacolul Iadul este amintirea fără puterea de a mai schimba ceva, de Jonas Gardell, regia Dana Lemnaru.
Duminică, 27 mai 2012, ora 22.00, la CAVAS - Centrul de Cercetări Avansate în Domeniul Artelor Spectacolului, se va juca spectacolul Buzunarul cu pâine / Kenyérrel a zsebben de Matei Vișniec, regia Patkó Éva, spectacol realizat în cadrul Atelierului de Creație al Universității de Arte din Tîrgu-Mureș.
 


Raluca Blaga - Secretar literar 

Calendar

© copyright UAT 2019
created by Smartsoft