Navigator
Impresii de la Sesiunea de Comunicari Științifice a Studenților
2012-05-04
Impresii de la Sesiunea de Comunicari Științifice a Studenților,
Departamentului de Muzică, a Facultății de Arte în Limba Română,
Universitatea de Arte din Târgu – Mureș
 


Târgu-Mureș… este un oraș superb în primul rând pentru că, de cum ajungi acolo, simți parcă aerul medieval care domină, peisaje magnifice, o liniște debordantă și oameni extrem de calmi și primitori, cu  mult bun simț  și de o ospitalitate ieșită din comun. 


De ce spun eu asta? ... pentru că am avut șansa să ajung acolo și să cunosc oameni deosebiți.


Doamna Director, dr. Ramona Preja, Domnii/Doamnele profesori/profesoare (dr. Traian Penciuc, dr. Pedro Negrescu, dr. Carmen Mihăescu) mi-au arătat contrariul a ceea ce eram obișnuită sa văd. Sunt în primul rând oameni și ne trateaza pe toți în mod egal. Am avut prilejul și norocul, pot spune, să mă număr printre cei care au participat la Sesiunea de Comunicari Științifice a Studenților Departamentului de Muzică, a Facultății de Arte din Târgu – Mureș organizată pe data de 2 mai 2012 și mulțumesc organizatorilor pentru posibilitatea de a-mi fi oferit contactul cu sfera lor de activitate. Sunt oameni care lucrează extrem de mult cu studenții lor, care se implică în tot felul de activități, parteneriate (așa cum a fost și cel cu Facultatea de Litere din Pitești), diverse concursuri și evenimente culturale. 
Relația profesor-student se bazează pe prietenie și colegialitate, iar domnii profesori își dau toată silința ca studenții să învețe, le crează condiții, sunt mereu cu zâmbetul pe buze și pregătiți să formeze din talentele care ajung aici, adevărate genii.


Vă mulțumesc că existați și că ați făcut posibilă această colaborare. Așteptăm cu mult drag și altele. 


Stănescu Mădălina
Studentă anul III, Facultatea de Litere, Universitatea din Pitești 

Calendar

© copyright UAT 2019
created by Smartsoft