Navigator
Universitatea de Arte Tirgu-Mures la Festivalul International de teatru SPOT
2011-11-19
Universitatea de Arte Tîrgu-Mureș a participat la ediția din acest an a Festivalului Internațional de teatru pentru Studenți SPOT desfășurat la Carei în perioada 14-20 noiembrie 2011. Universitatea noastră a jucat, în cadrul festivalului desfășurat la Carei, două spectacole. Secția română a fost prezentă cu spectacolul „Sex‟ de Justine del Corte, regia Radu-Alexandru Nica, în distribuția acestuia numărându-se studenții-actori ai clasei de masterat Arta actorului, anul II: Oana Crișan, Nicoleta Dănilă, Cristina Lupu, Răzvan Chelaru, Eugean Neag, George Sfîrăială, Alin Stanciu. Secția maghiară a Universității a prezentat în cadrul Festivalului patru recitaluri actoricești aparținându-le studenților Badics Petra, Varga Brigitta, Kinda Szilard și Boros Csaba, masteranzi, anul I, la Universitatea de Arte Tîrgu-Mureș.

Pe lângă aceste două spectacole, Universitatea de Arte Tîrgu-Mureș a prezentat în cadrul aceluiași festival o expoziție a absolvenților specializării Scenografie.Eveniment artistic.

Invitați la această a cincea ediție a Festivalului au fost studenți ai școlilor de teatru din Cluj, Tîrgu-Mureș, Sibiu, Craiova, Chișinău, București, Timișoara, Londra și Burghausen.
Calendar

© copyright UAT 2019
created by Smartsoft