Navigator
Bufonul regelui - spectacol al Teatrului de Nord Satu-Mare
2011-06-12"Bufonul regelui" - un one-man-show pe texte de W. Shakespeare si Victor Eftimiu, cu Radu Botar (scenariul, regia si interpretarea) de la Teatrul de Nord Satu Mare.


rezervări la spectacol: raluca@uat.ro

Preț bilet: 10 lei

* Pachet spectacole Teatrul de Nord Satu-Mare: 15 lei


* Teatrul de Nord Satu-Mare va veni pe scena Teatrului Studio, duminică, 12 iunie 2011, cu două spectacole. Prețul unui bilet / spectacol este de 10 lei. Cei interesați de cele două spectacole pot cumpăra un pachet în valoare de 15 lei - pachet care asigură intrarea la ambele spectacole.

"Nevoia unui teatru aproape, ochi in ochi, respirare si traire vie. Un teatru implicat si o necesitate, intr-o societate din ce in ce mai debusolata, de a provoca la atitudine, la a spune raspicat DA sau NU ori DA si NU fara teama ca maine am putea sa pierdem totul. Ni se livreaza prea multe surogate si ni se vinde multa viata pastisata. Am uitat sentimentele pure izvorate din inimi deschise, am uitat sa mai fim normali si cu colana dreapta. Radem, suntem galagiosi, plangem telenovelistic dar, de fapt, suntem tot mai singuri sub sceptrul, iar, al slugarniciei, oportunismului, umilintelor inghitite cu zambetul pe buze... Va invit la a nu va mai fi teama de a ne reconsidera OAMENI... "Bufonul" preia toate indoielile, fricile, temerile asupra lui, cu orice risc daca acel risc xista, si asta doar pentru a trezi din nou in inimi sentimentul demnitatii si al curajului."Bufonul regelui" va invita sa fiti liberi!... Macar pentru o ora...Caci, primul pas este mai greu..."Spectacolul a fost premiat la GALAStar 2010 cu Premiul pentru cel mai bun one-man-show si Premiul "Stefan Iordache", premiul publicului. Este invitat deja, de catre Accademia rumena di Roma, prin ICR, in luna septembrie si noiembrie 2011, intr-un turneu in regiunea Toscana intrand si in obiectivele festivalului Avignon-off.... Deocamdata, cam atat...O fi bine, o fi rau?...

Radu Botar
Calendar

Azi este ziua lor!
Dorca Lorena
Absolvent: Facultatea de Muzica
Specializarea: Pedagogie muzicala
Sectia Romana
Data nasterii: 1987-10-21
© copyright UAT 2019
created by Smartsoft