Navigator
Ultimul lepros - spectacol al Teatrului de Nord Satu-Mare
2011-06-12
Duminică, 12 iunie 2011, ora 19.00, pe scena Teatrului Studio al Universității de Arte Tîrgu-Mureș, se va juca spectacolul Ultimul lepros, spectacol al Teatrului de Nord Satu-Mare.


rezervări la spectacol: raluca@uat.ro

Preț bilet: 10 lei

* Pachet spectacole Teatrul de Nord Satu-Mare: 15 lei


* Teatrul de Nord Satu-Mare va veni pe scena Teatrului Studio, duminică, 12 iunie 2011, cu două spectacole. Prețul unui bilet / spectacole este de 10 lei. Cei interesați de cele două spectacole pot cumpăra un pachet în valoare de 15 lei - pachet care asigură intrarea la ambele spectacole.


Teatrul de Nord Satu Mare
 
ULTIMUL LEPROS după Vlad Zografi
one man show cu Vlad Chico
 
Regia artistică:  Radu Botar
Scenografia:  Adrian Ganea
Sound &video: BLUE SOUND
Lumini: Ioan Dindiligan
Sunet: Csaba Szatvári
Regia tehnica: Ritta Szabo
Recuzita: Aurelia Andor


La realizarea spectacolului au contribuit:                                        
George Ștefan, Andrei Pașca, Robert Costea și directorul artistic al Teatrului de Nord domnul Andrei Mihalache

„Vom vedea cât de important este să producem în mintea umană o revoluție radicală. Criza... este o criză a conștiinței. O criză... ce nu mai poate, sub nici o formă, accepta vechile norme, vechile modele și tradițiile învechite. Și, ținând cont de ceea ce a ajuns lumea în prezent, cu toată mizeria, conflictele, brutalitatea distructivă, agresiunea și toate celelalte... omul este la fel ca întotdeauna. Este încă brutal, violent, agresiv, lacom, competitiv. Și a construit o societate cu aceleași caracteristici.”
(J. Krishnamurti)


Viitorul sună bine... nu?... Nu e un slogan politic sau un motto patetic pentru ultima promoție la cablu TV. În viitor nu vor mai exista boli, speranța de viață va ajunge la 115 ani și toți oamenii vor zâmbi pe stradă... atât timp cât va exista suficient de mult Prozac pentru toată lumea, nu? Cine suntem noi? Încotro mergem? Progresăm sau ne îndreptăm spre autoexterminare? Și dacă a doua variantă e cea corectă, mai putem face ceva pentru a opri acest tren care rulează la viteză maximă? Ce e "societatea"? O formă de organizare necesară umanității sau un organism care respinge orice individ incapabil să se adapteze rigorilor ei. Iată doar câteva dintre întrebările la care încercăm să raspundem prin aceast spectacol manifest.


Calendar

Azi este ziua lor!
Dorca Lorena
Absolvent: Facultatea de Muzica
Specializarea: Pedagogie muzicala
Sectia Romana
Data nasterii: 1987-10-21
© copyright UAT 2019
created by Smartsoft