Navigator
O nouă premieră pe scena Teatrului Studio
2011-04-19
Marți, 19 aprilie 2011, ora 19.00, va avea loc, pe scena Teatrului Studio premiera spectacolului SEX de Justine del Corte, regia Radu-Alexandru Nica (distins cu Premiul pentru Debut al Uniunii Teatrale din România – UNITER - pentru 2004), scenografia László Ildikó, muzica Vlaicu Golcea, asistent regie Jenniffer Corrales, avându-i în distribuție pe studenții clasei de masterat, anul I, specializarea Arta actorului: Oana Crișan, Nicoleta Dănilă, Cristina Lupu, Răzvan Chelaru, Eugen Neag, George Sfîrăială, Alin Stanciu.

Sexul în societatea de azi, chiar și după revoluția sexuală din anii ’60, este încă, în bună măsură, o temă tabu. De aceea în artă, politică etc. exhibarea sa este încă un mijloc de protest, de șoc, într-o epocă în care credeam că mai nimic nu ne mai poate surprinde. 
Acest spectacol propune o perspectivă ludică, în care sexul este privit din puncte diferite de vedere, de la simpatie, detașare, dusă uneori pînă la ridicol, sexul - acest mod extrem de complex de cunoaștere interumană - fiind desacralizat aici doar pentru a fi recompus și revalorizat într-un mod, sperăm, tonifiant. 
În rest, cred că e un text bine scris, antrenant, cu scene scurte și percutante, fiecare dintre ele avînd o temă personală circumscrisă temei centrale – cea a sexualității. De asemenea m-a sedus calitatea epică și monologală a textului, fragmentaritatea sa, care îți permite joaca cu mai multe tipuri de teatralitate.

Radu-Alexandru Nica – regizorul spectacolului SEX
În luna aprilie spectacolul se va juca miercuri, 27 aprilie 2011, ora 19.00 și vineri 29 aprilie 2011, ora 19.00. 

Calendar

Azi este ziua lor!
Dorca Lorena
Absolvent: Facultatea de Muzica
Specializarea: Pedagogie muzicala
Sectia Romana
Data nasterii: 1987-10-21
© copyright UAT 2019
created by Smartsoft