Navigator
U.A.T. partener al Festivalului de la Alba-Iulia
2009-10-07

 

În perioada 7-11 octombrie 2009, la Alba-Iulia, are loc cea de-a IV-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru. Unul dintre partenerii acestui festival este Universitatea de Artă Teatrală Târgu-Mureș, iar directorul artistic al acestuia este Șeful secției române, conf.univ.dr. Oana Leahu.


În cadrul programului acestui Festival îi puteți găsi, ținând workshop-uri pe profesorii U.A.T. (workshop-ul cu titlul Teatrul contemporan – Manual de receptare este coordonat de regizorul Theodor Cristian Popescu, workshop-ul cu titlul Teatrul, adeziv interuman este coordonat de scenograful Dobre Kothay Judit) sau îi puteți urmări, în spectacole și animații, pe studenții U.A.T. (o secțiune din cadrul festivalului, Insomnii Teatrale – Monodrame, este destinată studenților-regizori și studenților-actori ai Universității care își vor prezenta proiectele construite împreună cu studenții-dramaturgi ai Facultății de Teatru și Televiziune din Cluj-Napoca).


Pe lângă aceste evenimente în care este implicată UAT Târgu-Mureș, spectatorii Festivalului Internațional de Teatru de la Alba-Iulia pot urmări șase reprezentații teatrale din străinătate, precum și producții românești importante sau pot lua parte la prezentări de carte.

 

* AICI găsiți programul Festivalului

Calendar

© copyright UAT 2019
created by Smartsoft