Navigator
DESCHIDEREA FESTIVĂ A NOULUI AN UNIVERSITAR LA U.A.T. TÂRGU-MURE&
2009-09-29

 

Universitatea de Artă Teatrală vă invită cu drag să luați parte la Deschiderea Festivă a noului an universitar 2009/2010, luni, 5 octombrie 2009, ora 9.00; festivitatea va avea loc în Sala Studio a Universității de Artă Teatrală Târgu-Mureș.


Pentru anul universitar 2009/2010, U.A.T. Târgu-Mureș, își așteaptă studenții și profesorii îmbrăcată într-o haină nouă: biblioteca U.A.T. și sala de lectură se găsesc într-o clădire special gândită pentru nevoile studenților și profesorilor; de asemenea, datorită creșterii constante a numărului de studenți, au fost create noi săli de clasă destinate activităților practice din timpul anului universitar (repetiții, realizări examene de creație etc.); corpului profesoral i s-au adăugat nume noi: scenograful Horațiu Mihaiu (profesor în cadrul specializării Scenografie. Eveniment artistic), actrița de teatru de animație Alexandrina Bucur (profesor în cadrul speicializării Actorie Păpuși-marionete), regizorul Mona Chirilă (profesor în cadrul specializării Arta actorului, studii de masterat), prof.univ.dr. Aura Corbeanu (profesor în cadrul specializării Teatrologie.Impresariat artistic); odată cu finalizarea procesului de admitere desfășurat în lunile iulie și septembrie 2009, proces în urma căruia s-au ocupat toate locurile scoase la concurs, specializările în premieră la U.A.T. - Scenografie. Eveniment artistic (studii nivel licență, secția română), Scriere dramatică (studii de masterat, secția română și secția maghiară), Teatrologie. Impresariat artistic (studii de masterat, secția română) – își așteaptă studenții începând cu data de 5 octombrie 2009.


În ceea ce privește relația cu publicul, U.A.T. și Teatrul Studio își așteaptă spectatorii la reprezentațiile din luna octombrie realizate de studenții la Arta actorului (masterat) și le pregătește noi titluri în cadrul repertoriului de spectacole; unul dintre aceste spectacole realizate în stagiunea 2009/2010, este semnat de regizorul Mona Chirilă.    


Un an universitar ce se anunță plin, îmbrăcat într-o haină mai atractivă, în care provocările - atât în ceea ce privește studenții, profesorii, cât și publicul Teatrului Studio – vor exista din plin.

Vă așteptăm cu drag!


Raluca Blaga - Secretar literar (secţia română) Teatrul Studio al U.A.T.
raluca@uat.ro

Calendar

© copyright UAT 2019
created by Smartsoft