Navigator
ZILELE PORŢILOR DESCHISE
2009-03-19

 

În data  de 11-12 MARTIE 2009 la Facultatea de muzică, specializarea Pedagogie Muzicală, secţia română, s-a desfăşurat ,,ZILELE PORŢILOR DESCHISE” în cadrul  activităţilor de popularizare  a Universității de Artă Teatrală Târgu Mureş și de orientare priofesională a viitorilor candidați.
Acest eveniment a fost o ocazie deosebită pentru simpatizanţii Facultăţii de muzică, pentru cei care au auzit despre această instituţie, pentru cei care doresc să devină studenţi la Pedagogie  muzicală, să ne viziteze şi să vadă cum arată viaţa reală la UAT.

Profesorii Facultatii de Muzică au prezentat avantajele studenţilor din cadrul acestei instituţii de învătământ superior și le-au oferit celor prezenți  posibilitatea de a participa la cursurile de ansamblul  coral și dirijat coral condus de lect. univ. dr. Paul MIEREANU, cursurile de pian și muzică de cameră îndrumate de lect. univ. drd.  Carmen MIHĂESCU, cursul de canto clasic condus de lect. univ. drd. Dorina POGĂCEANU. Ghidul pe tot parcursul acestei acțiuni a fost conf. univ. dr. Lucian ROȘCA (Șef Catedra Pedagogie Muzicală), care a prezentat  oferta educațională cât și perspectivele și proiectele de dezvoltare a Facultății de Muzică secția română.
 

Invitații noștri elevii Liceului de Artă şi elevii Liceului Teoretic Mihai Eminescu din  Târgu Mureş aflaţi în anii terminali au primit informaţii despre specializările facultătii, numarul de locuri, data admiterii şi totodată  posibilitatea să viziteze sălile de curs  unde vor putea deveni studenți.

 

Lect. univ. dr. Ramona PREJA                                                     

Facultatea de Muzică, secția română,

Universitatea de Artă Teatrală Târgu Mureş.

 

Calendar

© copyright UAT 2019
created by Smartsoft